Magazine recomandate

aboutyouAliexpressASOSEbayFashiondaysGogreenIherb.comLarochePanasonicSalamanderVichyYves Roche

Top cupoane și promoții

Coduri reducere exclusive

Categorii populare

Coduri reducere și Oferte





Cumpărăturile online au luat o amploare fantastică în ultimii ani și din ce în ce mai multe firme își atrag clienții prin oferirea de coduri și vouchere reducere, dacă produsele și serviciile se comandă direct de pe site-ul acestora. Astfel, potențialii clienți sunt încurajați să scutească timp și bani prin a face cumpărături online. Oamenii adoră să economisească bani, indiferent cât de mic este discount-ul, acesta fiind unul dintre motivele pentru care voucherele au câștigat o imensă popularitate în toată lumea.

Oamenii din ziua de astăzi folosesc din ce în ce mai mult mediul online pentru a efectua cumpărături, de aceea reducerile de pe site-urile de produse au luat o amploare enormă. Oricine este bucuros și atras de un posibil discount, de aceea utilizarea de cupoane de cumpărături, carduri cadou sau coduri voucher online a luat cu asalt internetul. Comercianții au observant impactul major al acestora asupra consumatorilor și, prin urmare, le oferă tot mai des.

Despre Kupi

Misiunea noastră este să facilităm gratuit, oricărei persoane care dorește să cumpere un produs de calitate la un preț rezonabil, accesul la coduri și vouchere reducere către o gamă largă de magazine online.  

Echipa noastră verifică zilnic promoțiile magazinelor online din România și adaugă peste 20 de Coduri și Vouchere Reducere pe site, pentru ca dumneavoastră să vă bucurați de o gamă extinsă de produse ale brand-urilor preferate, pe care le puteți achiziționa cu mai puțini bani și în timp util.

Pagina noastră este ușor de navigat, deoarece pe bara de meniu veți găsi imediat cele peste 400 de magazine atât naționale, cât și internaționale, care oferă coduri, cupoane și vouchere reducere sau care au lichidări de stoc în derulare.

Avatantajele unui voucher reducere

  • Discounturi care urcă de la 10%, 20% până la chiar 70%, la anumite produse și servicii
  • Două produse la preț de unul
  • Transport gratuit
  • Sedință gratuită la un anumit serviciu

Cum folosiți codurile și voucherele reducere

  • Alegeți reducerea din oferta magazinelor partenere
  • Citiți condițiile reducerii – trebuie întotdeauna să verificați data de expirare a cuponului, înainte de a-l folosi
  • Dați click pe ”Arată-mi codul”
  • Copiați codul reducere vizualizat la produsul dorit
  • Introduce-ți codul reducere la comanda din magazinul online, care oferă reducerea la Kupi.ro

Exemplu:

Doriți să faceți cumpărături pe Answear.ro și ați intrat pe site-ul kupi.ro. Accesați pagina magazinului Answear, căutați cod reducere answear sau voucher answear verificați perioada lor de valabilitate, copiați codul daca este cazul, introduce-ți codul în câmpul „cupon reducere” în coșul dumneavoastră de cumpărături din magazinul Answear și reducerea va fi aplicată la prețul produselor pe care le-ați comandat.

Alături de noi veți fi mereu pus la current, în timp real, cu toate codurile și voucherele reduceri oferite de magazinele favorite!

Sistemul corect de folosire a voucherelor sau ale cardurilor cadou permite tuturor comercianților să ajungă la cât mai mulți consumatori, să motiveze clienții existenți să revină și să își creeze reputație și credibilitate, portalul nostru fiind liantul avantajos între client și produs.

Noi, cei de la kupi.ro, avem coduri și vouchere reducere la peste 400 de magazine din România, împărțite în 22 de categorii de produse și servicii. Încercăm să adăugăm mai multe magazine mereu, iar codurile sunt updatate constant, pentru ca tu să fi întodeauna la curent cu ultimele reduceri existente.

Cele mai importante magazine online din România colaborează cu platforma Kupi, ceea ce vă avantajează, deoarece veți găsi într-un singur loc cele mai noi cupoane de reducere. Astfel veți putea beneficia de reduceri la: haine, încălțăminte, bijuterii, cărți, bilete de avion și la multe alte produse și servicii doar accesând site-ul Kupi.

Kupi | Coduri de reducere si Oferte | 400 Magazine
Logo